Salvamontiştii intervin pentru salvarea unei turiste din Australia, accidentate la munte, în Sinaia. În ce stare se află femeia de 68 de ani

Salvamontiştii şi pompierii SMURD intervin, luni, pentru recuperarea unei turiste din Australia care s-a împiedicat şi a căzut în apropiere de Cota 1400 din Sinaia, aceasta nemaiputând înainta din cauza rănii suferite la picior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

314 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii intervin pentru salvarea unei turiste din Australia, accidentate la munte, în Sinaia. În ce stare se află femeia de 68 de ani

Salvamontiştii intervin pentru salvarea unei turiste din Australia, accidentate la munte, în Sinaia.

Şeful echipei Salvamont Sinaia, Nae Cojanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX, că salvamontiştii intervin, în urma unui apel primit pe 112 pentru recuperarea unei turiste din Australia, în vârstă de 68 de ani, care s-a rănit la picior şi nu mai poate înainta, incidentul având loc între Cota 1400 şi Cota 2000.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că turista s-a împiedicat, a căzut şi s-a lovit.

“S-a lovit la picior şi nu mai poate înainta. Turista este preluată de Salvamont şi va fi adusă la Cota 1400 unde este echipajul SMURD şi va fi asistată medical“, a declarat Vasiloae.

Din primele date, se pare că turista a suferit o fractură la piciorul drept, iar salvamontiştii o vor duce la Spitalul din Azuga, la Ortopedie.

Potrivit sursei citate, turista se afla cu soţul său, în drumeţie, alături de un grup de români.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici