Salvamontiştii intervin pentru salvarea unui tânăr care s-a răsturnat cu maşina în masivul Vâlcan

Salvamontiştii din Gorj intervin, vineri, pentru salvarea unui tânăr rănit grav, în urma unui accident în masivul Vulcan, după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

179 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii intervin pentru salvarea unui tânăr care s-a răsturnat cu maşina în masivul Vâlcan

Salvamontiştii intervin pentru salvarea unui tânăr care s-a răsturnat cu maşina în masivul Vâlcan

Şeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că patru salvamontişti intervin pentru recuperarea bărbatului în vârstă de 35 de ani, din comuna Băleşti, care s-a rănit în timp ce se afla în munţii Vâlcan.

"Este o persoană accidentată în masivul Vâlcan, în zona Runcu, Bâltişoara, la circa 10 kilometri în munte, are o plagă tăiată în urma unei căzături, cu o hemoragie puternică. Intervin patru salvamontişti", a declarat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj şi preşedintele Asociaţiei Naţionale a Salvatorilor Montani din România.

Victima este transportată până la ambulanţa salvamontiştilor cu o maşină de teren, de primarul comunei Runcu, Adrian Câmpeanu.

”S-a răsturnat un Jeep, l-am coborât noi pe băiat cu maşinile noastre de la off-road şi îl predăm acum salvamontiştilor, în sat, la drumul asfaltat. S-a răsturnat cu maşina şi a fost rănit la antebraţ, i-a intrat o plasă în antebraţ. L-am legat să îi oprim hemoragia şi acum va fi preluat de Salvamont. Era pe un drum forestier, la plimbare”, a spus Adrian Câmpeanu, primarul comunei Runcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici