Salvare miraculoasă. Trei tineri au fost salvaţi în Turcia după 198 de ore de la cutremur

Un tânăr de 18 ani pe nume Muhammed Cafer a fost salvat marţi de sub dărâmăturile unei clădiri din sudul Turciei, fiind a treia salvare de dimineaţă, la aproximativ 198 de ore de la cutremurul devastator de săptămâna trecută, a anunţat postul de televiziune CNN Turk.

2485 afișări
Imaginea articolului Salvare miraculoasă. Trei tineri au fost salvaţi în Turcia după 198 de ore de la cutremur

Sursa foto: Twitter

Cutremurul puternic de pe 6 februarie şi o replică majoră au provocat moartea a peste 37.000 de persoane în sudul Turciei şi în nord-vestul Siriei, potrivit unui bilanţ oficial care continuă să crească, conform Reuters.

În provincia turcă Adiyman, mai multe posturi de televiziune au arătat cum salvatorii îl transportau pe Cafer legat pe o targă, cu o mască de oxigen pe faţă şi cu un lucrător medical ţinând o pungă de perfuzie. Cafer a putut fi văzut mişcându-şi degetele în timp ce era dus.

Cu puţin timp înainte, salvatorii au scos doi fraţi în viaţă din ruinele unui bloc de apartamente din provincia vecină Kahramanmaras.

Agenţia de presă de stat Anadolu i-a identificat ca fiind Muhammed Enes Yeninar, în vârstă de 17 ani, şi fratele său, Baki Yeninar, în vârstă de 21 de ani, care a fost salvat după el. Amândoi au fost urcaţi în ambulanţe şi duşi la spital. Starea lor de sănătate încă nu este clară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici