Salvare miraculoasă: un copil de un an şi jumătate a fost scos din apele Dunării

  • O fata de 1 an şi 6 luni din Galaţi a fost scoasă din Dunăre
  • Ea a căzut în apă în timp ce se afla într-o ambarcaţiune împreună cu părinţii
  • Copilul a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital
894 afișări
Imaginea articolului Salvare miraculoasă: un copil de un an şi jumătate a fost scos din apele Dunării

Un copil de un an şi jumătate a fost scos din apele Dunării

O fată de un an şi şase luni a fost la un pas de moarte după ce a căzut în Dunăre, dintr-o barcă. Ea se afla cu părinţii într-o ambarcaţiune şi a fost salvată in extremis de câţiva înotători aflaţi în zonă.

Imediat după ce a fost scoasă din Dunăre, fata a intrat în stop cardio-respiraror. A fost solicitată intervenţia SMURD Galaţi, care a trimis la locul incidentului un echipaj cu ambulanţă şi un echipaj cu elicopter.

Până la sosirea echipelor de salvare, fata a fost menţinută în viaţă de un asistent medical aflat în timpul liber.

Echipajele SMURD au resuscitat copilul. Fata a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Copii din Galaţi, în stare stabilă, dar gravă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici