Sandu Geamănu, arestat preventiv pentru comiterea unei crime în 2008

Ilie Alexandru, cunoscut sub numele de Sandu Geamănu şi suspectat de uciderea unei persoane, în 2008, a fost arestat preventiv, pe numele său Tribunalul Bucureşti emiţând un mandat pentru 29 de zile.

707 afișări
Imaginea articolului Sandu Geamănu, arestat preventiv pentru comiterea unei crime în 2008

Sandu Geamănu, arestat preventiv pentru comiterea unei crime în 2008 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Ilie Alexandru, sub acuzaţia de omor deosebit de grav şi violare de domiciliu.

Ilie Alexandru, cunoscut drept Sandu Geamănu, a fost audiat, vineri, la Poliţia Capitalei, de poliţişti şi un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind suspectat de uciderea unei persoane în 2008.

Şeful Poliţiei Capitalei, Vasile Viorel, declara că este vorba despre o tâlhărie comisă în 2008, când s-a furat un autoturism Audi Q7 şi a fost rănită grav o persoană în vârstă, care a murit ulterior la spital.

Surse juridice au declarat pentru MEDIAFAX că Geamănu şi alte trei persoane au intrat cu forţa în casa respectivei persoane pe care au agresat-o, loviturile aplicate ducând la moartea acesteia.

Totodată, din locuinţă suspecţii au furat aproximativ 2,5 miliarde de lei vechi, potrivit surselor citate.

De asemenea, acuzaţii ar fi furat şi cheile unui automobil Audi Q7 cu care au şi plecat de la locul faptei.

În acest caz mai sunt căutaţi de alţi suspecţi, care nu au fost deocamdată găsiţi de poliţiştii bucureşteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici