Şapte din cei 11 militari anchetaţi în cazul de la Ciorogârla, rămân în arest

Cei şapte militari din dosarul privind furtul de arme de la Ciorogârla, rămân în arest după ce, vineri, Tribunalul Militar Teritorial a respins recursurile declarate de aceştia împotriva încheierii Tribunalului Militar Bucureşti, prin care magistraţii au decis că măsura arestului este legală.

20 afișări
Imaginea articolului Şapte din cei 11 militari anchetaţi în cazul de la Ciorogârla, rămân în arest

Şapte din cei 11 militari anchetaţi în cazul de la Ciorogârla, rămân în arest

Tribunalul Militar Bucureşti a stabilit, miercuri, că măsura arestării preventive în cazul a şapte dintre cei 11 militari trimişi în judecată în cazul furtului de arme de la unitatea militară de la Ciorogârla a fost luată legal.

Marţi, la primul termen de judecată în acest proces, instanţa militară a verificat regularitatea actului de sesizare al instanţei (rechizitoriul prin care cei 11 militari au fost trimişi în judecată - n.r.), dar şi legalitatea măsurii arestării preventive luate faţă de şapte din cele 11 persoane acuzate în acest caz.

Referitor la problema arestării preventive, instanţa militară a stabilit că măsura a fost luată legal în cazul celor şapte militari. Aceştia au declarat recurs.

Următorul termen în proces a fost stabilit pentru 13 martie.

Citeşte şi:

Unsprezece militari, trimişi în judecată în cazul Ciorogârla

Ancheta de la Ciorogârla, mai scumpă decât armele furate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici