Şapte persoane au fost rănite într-un accident în Capitală. Circulaţie blocată pe şoseaua Olteniţei

Şapte persoane au fost rănite, miercuri seară, în Capitală după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe şoseaua Olteniţei din sectorul 4, circulaţia fiind blocată în zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri, informează Brigada Rutieră.

4855 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au fost rănite într-un accident în Capitală. Circulaţie blocată pe şoseaua Olteniţei

Şapte persoane au fost rănite într-un accident în Capitală. Circulaţie blocată pe şoseaua Olteniţei

În accident au fost implicate şase autoturisme, trei dintre ele circulau pe şoseaua Olteniţei, alte trei erau parcate şi au fost lovite, au declarat oficiali din Brigada Rutieră pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind transportate la spital.

Una dintre cele şapte victime a fost prinsă între fiarele maşinii şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, au confirmat reprezentanţi ISU Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX. Aceştia precizează că victima încarcerată are leziuni grave, dar este "conştientă şi coperantă".

Cea de-a doua persoană transportată la spital este în stare mai bună.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este blocată pe şoseaua Olteniţei, sensul dinspre Popeşti-Leordeni spre Piaţa Sudului, informează Brigada Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici