Şapte persoane rănite în două accidente produse în judeţul Braşov

Cinci persoane au fost rănite, duminică după-amiază, după ce o maşină s-a ciocnit cu un microbuz pe DN 1, între localităţile Vlădeni şi Perşani din judeţul Braşov, printre victime fiind şi un copil de 11 ani. Într-un alt accident, produs pe DN 1, au fost rănite două persoane.

156 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane rănite în două accidente produse în judeţul Braşov

Şapte persoane rănite în două accidente produse în judeţul Braşov

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, în accidentul produs pe DN 1, între localităţile Vlădeni şi Perşani, au fost implicate un autoturism şi un microbuz.

Cinci persoane - doi bărbaţi, două femei şi un copil în vârstă de 11 ani - au fost rănite în urma impactului.

”Accidentul s-a produs pe DN1, între Vlădeni şi Perşani. În microbuz erau trei persoane şi două persoane în autoturism, toate persoanele au suferit diferite traumatisme şi vor fi transportate la spital”, a spus sursa citată.

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au declarat, pentru MEDIAFAX, că din primele informaţii a reieşit că autoturismul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul.

Un medic coordonator al SAJ Braşov a declarat, la rândul său, că printre victime se numără un copil de 11 ani, tatăl acestuia, care refuză să meargă la spital pentru a rămâne cu copilul la Pediatrie, precum şi alte trei persoane de 36, 59, respectiv 53 de ani, care au suferit diferite traumatisme.

”Au fost trimise trei ambulanţe la faţa locului, dar au ajuns doar două, pentru că a treia a fost trimisă la alt accident rutier, în zonă. Avem cinci accidente în judeţ, în acest moment”, a spus medicul coordonator al SAJ Braşov.

Un alt accident s-a produs în zona Cotul Donului de pe DN 1, între Braşov şi Predeal, unde două maşini s-au ciocnit şi două persoane au fost rănite două persoane.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici