Şapte persoane rănite în urma unui accident cu 5 maşini, în judeţul Ialomiţa | FOTO

Şapte persoane au fost rănite joi, după ce cinci maşini s-au ciocnit în afara oraşului Ţăndărei, judeţul Ialomiţa.

373 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane rănite în urma unui accident cu 5 maşini, în judeţul Ialomiţa | FOTO

Şapte persoane rănite în urma unui accident cu 5 maşini, în judeţul Ialomiţa | FOTO

Potrivit reprezentanţilor ISU Ialomiţa, în urma impactului dintre cele cinci autovehicule au rezultat şapte victime, una având nevoie de descarcerare.

Cinci adulţi şi doi copii de 10, respectiv 16 ani au ajuns la Spitalul de Urgenţă Slobozia.

Centrul Infotrafic a informat că circulaţia rutieră a fost blocată pe DN 2A, în zona localităţii Ţăndărei, unde a avut loc accidentul. Ulterior, circulaţia a fost reluată pe un fir, dar valorile de trafic au crescut pe ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici