Şapte persoane rănite şi patru vehicule avariate, într-un accident pe DN65, în Argeş - FOTO

Şapte persoane au fost rănite şi patru vehicule avariate în urma unui accident rutier ce a avut loc, joi, pe DN 65, în localitatea argeşeană Albota, unde şoferul unui microbuz a lovit trei maşini oprite în faţa sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1463 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane rănite şi patru vehicule avariate, într-un accident pe DN65, în Argeş - FOTO

Şapte persoane rănite şi patru vehicule avariate, într-un accident pe DN65, în Argeş - FOTO

Poliţiştii declară că una dintre maşini a vrut să vireze la stânga, pe DN 65, între Piteşti şi Slatina. Două autoturisme aflate în spatele maşinii au oprit, însă şoferul unui microbuz de pasageri care se deplasa pe aceeaşi direcţie nu a mai reuşit să frâneze, lovind primele trei autoturisme.

În urma coliziunii, şapte persoane au fost rănite. Trei dintre victime au fost transportate la spital, celelalte, printre care şi o femeie însărcinată, au primit îngrijiri la faţa locului, ele refuzând să meargă la spital.

Trei autosanitare şi o autospecială cu apă şi spumă au ajuns la locul accidentului.

"Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj B2, dar şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş au intervenit în localitatea Albota, la un accident rutier în urma căruia au rezultat şapte victime. Patru dintre ele au refuzat să fie transportate la spital, colegii mei acordându-le îngrijiri medicale la faţa locului. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Argeş pentru îngrijiri de specialitate", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului a fost şoferul microbuzului, care nu a păstrat distanţa în trafic.

"Conducătorul microbuzului, pe fondul neatenţiei, nu a observat autoturismele oprite în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acestea. Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălina Sima.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici