Şapte prostituate din Mureş, în topul datornicilor la bugetul local

Şapte prostituate din Mureş se află în topul datornicilor la bugetul local, cu amenzi neachitate în valoare totală de 450.000 de lei.

855 afișări
Imaginea articolului Şapte prostituate din Mureş, în topul datornicilor la bugetul local

Şapte prostituate din Mureş, în topul datornicilor la bugetul local

Şeful Serviciului de Executare Silită din cadrul Primăriei Târgu Mureş, Vasile Szoverfi, a declarat, luni, presei, că, pe lângă datoriile legate de taxe şi impozite ale persoanelor fizice şi juridice, există şi peste 6.500 de amenzi neachitate, care ar trebui să intre la bugetul local din amenzile pentru prostituţie, amenzi auto, pentru tulburarea liniştii publice, circulaţia fără documente pe trenuri ori locuire fără forme legale.

Potrivit sursei citate, în top, sunt şapte prostituate, care au primit amenzi de 450.000 de lei în total, pe care nu le-au plătit. Pe primul loc este o prostituată cu datorii la bugetul local, din amenzi, de 85.720 de lei, urmată de una care are de achitat 79.060 de lei din 199 de amenzi şi o alta, cu amenzi totale de 71.950 de lei din 147 de amenzi.

"Avem şapte prostituate care au de plătit amenzi însumând în jur de 450.000 de lei. Cele mai multe procese-verbale sunt pe centura Calea Sighişoarei. Acolo îşi desfăşoară activitatea. Se întâmplă ca într-o zi să primească trei sau patru amenzi", a spus Szoverfi, care a adăugat că multe dintre aceste amenzi sunt din anii 2004-2005, când acestea trebuiau plătite la Administraţia Financiară.

În acest context, şeful Serviciului de Executare Silită din cadrul Primăriei Târgu Mureş s-a declarat nemulţumit de faptul că sancţionarea pentru astfel de rău-platnici constă tot într-o amendă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici