Sârb dat în urmărire de autorităţile germane pentru trafic de migranţi, prins în Caraş-Severin

Un tânăr sârb în vârstă de 28 de ani, pe numele căruia autorităţile germane au emis mandat european de arestare pentru că a călăuzit migranţi în Germania, a fost prins de poliţiştii din Caraş-Severin şi reţinut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

106 afișări
Imaginea articolului Sârb dat în urmărire de autorităţile germane pentru trafic de migranţi, prins în Caraş-Severin

Sârb dat în urmărire de autorităţile germane pentru trafic de migranţi, prins în Caraş-Severin

Poliţiştii din Caraş-Severin au prins, luni, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Serbia, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare, după ce, în perioada 2015 – 2016, ar fi sprijinit migraţia ilegală pentru a obţine bani.

Potrivit Poliţiei, sârbul ar fi facilitat întrarea ilegală a unor migranţi pe teritoriul Germaniei.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru trafic de migranţi.

Sârbul va fi prezentat, marţi, magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, cu propunere de arestare preventivă, urmând să fie apoi predat autorităţilor judiciare din Germania.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici