Şase bărbaţi, trimişi în judecată după ce l-au atacat cu un topor pe un poliţist din Medgidia

Şase bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor calificat şi ultraj după ce au accidentat cu maşina o persoană, în 6 septembrie, apoi l-au atacat cu un topor pe un poliţist din Medgidia, ajuns la faţa locului, informează, luni, Parchetul instanţei supreme.

260 afișări
Imaginea articolului Şase bărbaţi, trimişi în judecată după ce l-au atacat cu un topor pe un poliţist din Medgidia

Şase bărbaţi, trimişi în judecată după ce l-au atacat cu un topor pe un poliţist din Medgidia (Imagine: Catalina Filip/Mediafax foto)

Incidentul a avut loc în 6 septembrie, când Ahmet Iusein, înarmat cu o sabie, a spart geamurile unui imobil situat pe o stradă din Medgidia, după care a accidentat cu autoturismul o persoană. Ulterior, agresorul, împreună cu alţi cinci bărbaţi l-au ameninţat pe agentul de poliţie ajuns la faţa locului.

Iusein Ferit, Iusein Ridvan, Şaban Erghin şi Iusein Salim au încercat să-l împiedice pe agentul de poliţie să îl reţină pe Iusein Ahmet şi să îl conducă la sediu pentru cercetări, provocând scandal public şi tulburând liniştea şi ordinea publică în Medgidia, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Totodată, Amer Ibazer a încercat să îl lovească de două ori cu un topor în zona capului pe agentul de poliţie.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa îl acuză pe Iusein Amet de tentativă la omor calificat, port ilegal de armă albă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj. De asemenea, Ibazer Amet, cel care a atacat cu toporul pe un poliţist, a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor calificat şi deosebit de grav şi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ceilalţi patru bărbaţi care au participat la scandal au fost trimişi în judecată pentru ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, doi dintre ei fiind acuzaţi şi de favorizarea infractorului.

Cei şase vor fi judecaţi de magistraţii Tribunalului Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici