Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 2A după ciocnirea a două maşini

Şase persoane au fost rănite, duminică seară, pe DN 2 A Bucureşti - Urziceni, lângă localitatea ialomiţeană Sineşti, după ce două autoturisme s-au ciocnit, traficul rutier în zonă fiind blocat timp de aproximativ o oră.

569 afișări

Potrivit reprezentanţilor IPJ Ialomiţa, un autoturism Dacia Logan al cărui şofer a făcut o întoarcere neregulamentară a fost lovit de un BMW condus de un tânăr de 23 de ani, care se deplasa regulamentar, potrivit primelor cercetări, dinspre Bucureşti spre Urziceni.

În urma accidentului, au fost rănite şase persoane, şi anume conducătorul auto de 42 de ani şi cinci pasageri din autoturismul Logan, la faţa locului fiind trimise şase ambulanţe, trei de la Bucureşti şi trei de la Ialomiţa.

O femeie rănită grav a fost dusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, iar şoferul şi alţi patru pasageri, între care trei fete, au ajuns la Spitalul Municipal din Urziceni.

Ambii conducători auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest, poliţiştii constatând că aceştia nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe DN 2A Bucureşti - Urziceni a fost blocat timp de aproximativ o oră, iar o jumătate de oră s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens, în prezent circulaţia fiind reluată.

Coloanele de autovehicule formate din cauza blocajului au depăşit câţiva kilometri în ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici