Şase persoane, între care un copil, au fost rănite în urma coliziunii dintre două maşini

Şase persoane au fost rănite, duminică, pe DN67B, în zona localităţii Smeura, din judeţul Argeş, după ce şoferul unei maşini nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit autoturismul din faţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

554 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, între care un copil, au fost rănite în urma coliziunii dintre două maşini

Şase persoane, între care un copil, au fost rănite în urma coliziunii dintre două maşini

Potrivit Poliţiei Argeş, accidentul s-a produs pe DN67B, pe sensul de mers către Piteşti, două maşini fiind implicate în coliziune.

„Din primele cercetări, este vorba despre o lovitură din spate, pe fondul nepăstrării distanţei. Şapte persoane solicită îngrijiri medicale. Momentan se circulă pe o singură bandă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir.

La rândul său purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a spus că şase persoane au fost transportate la unităţi medicale pentru îngrijiri.

„La accidentul rutier de la Smeura au fost şase victime, dintre care un copil. Victimele au fost preluate de cinci ambulanţe SAJ şi o ambulanţă SMURD”, a precizat Epure.

Poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici