Şase persoane rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit la Comarnic

Şase persoane au fost rănite, luni, după ce un şofer care mergea spre Ploieşti a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care circulau regulamentar. Circulaţia pe DN 1, în dreptul localităţii prahovene Comarnic, este restricţionată.

264 afișări
Imaginea articolului Şase persoane rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit la Comarnic

Şase persoane rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit la Comarnic

Mai exact, accidentul s-a produs în apropierea Popasului Cernica, anunţă Poliţia Prahova.

"O persoană a fost încarcerată. Două victime sunt grav rănite, suferind multiple traumatisme. Cei doi sunt bărbaţi de 65, respectiv 24 de ani, şi au fost transporaţi unul la spitalul din Ploieşti, altul la Sinaia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit acesteia, patru dintre persoanele rănite în accident au refuzat transportul la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici