Şase răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit violent de un pom în Râmnicu Sărat

Şase persoane au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit violent de un pom în Râmnicu Sărat, victimele, din Republica Moldova, fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Buzău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

220 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit violent de un pom în Râmnicu Sărat

Şase răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit violent de un pom în Râmnicu Sărat (Imafine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc în jurul orei 1.00, pe o stradă din oraşul Rîmnicu Sărat, când un tânăr de 26 de ani, din Republica Moldova, care conducea un microbuz cu 8+1 locuri din direcţia Focşani către Bucureşti, a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă uşoară la dreapta, şi s-a lovit de un copac.

În urma impactului, mai mulţi pasageri din microbuz au rămas încarceraţi, pentru scoaterea lor fiind nevoie de echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

În accident au fost rănite şase persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 39 de ani,, dintre care două mai grav, cu fracturi.

Toate cele şase victime au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Buzău, iar două dintre acestea au fost transferate la Bucureşti.

Şoferul, care nu a suferit răni în urma accidentului, a fost testat cu aparatul alcooltest, poliţiştii constatând că acesta nu consumase alcool.

Potrivit unor surse, toţi pasagerii din microbuz erau din Republica Moldova şi se duceau la ambasadă, în Bucureşti, pentru a-şi reînnoi vizele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici