Sătmărenii, chemaţi în centrul oraşului pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor

În perioada 12-15 februarie, în centrul oraşului Satu Mare, la intersecţia dintre strada Ştefan cel Mare şi Piaţa Libertăţii, sătmărenii sunt aşteptaţi la un punct foto unic pentru a imortaliza iubirea.

108 afișări
Imaginea articolului Sătmărenii, chemaţi în centrul oraşului pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor

Sursa foto: Facebook/Primăria Municipiului Satu Mare

Primăria Satu Mare şi Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” pregătesc un cadou surpriză pentru sătmăreni cu ocazia Zilei îndrăgostiţilor - Ziua Sfântului Valentin.

Astfel, în perioada 12-15 februarie, în inima oraşului, la intersecţia dintre strada Ştefan cel Mare şi Piaţa Libertăţii, sătmărenii sunt aşteptaţi la un punct foto unic pentru a imortaliza iubirea.

Alte puncte foto îi aşteaptă pe sătmăreni în 12, respectiv 15 februarie în Piaţa 25 Octombrie, în 13 februarie în Parcul Liniştii din cartierul Micro 16, iar în 14 februarie în Parcul UFO din cartierul Micro 17.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici