Scăderea incidenţei cazurilor, de la 12,65 la ZERO, în două săptămâni. CJSU a decis ridicarea carantinei într-o localitate din ţară

  • Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Braşov a decis luni ridicarea carantinei în localitatea Sâmbăta de Sus.
  • Aici, incidenţa cazurilor de Covid-19 a ajuns la 0.
20618 afișări
Imaginea articolului Scăderea incidenţei cazurilor, de la 12,65 la ZERO, în două săptămâni. CJSU a decis ridicarea carantinei într-o localitate din ţară

CJSU Braşov a decis luni încetarea aplicabilităţii ordinul şefului DSU, emis în 16 noiembrie, privind instituirea carantinei zonale în Sâmbăta de Sus.

„Având în vedere faptul că în unitatea administrativ-teritorială Sâmbăta de Sus rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 este 0.00, începând cu data de 01.12.2020, ora 0:00 încetează aplicabilitatea măsurii de carantinare zonală”, se arată în hotărârea adoptată de CJSU Braşov.

Localitatea Sâmbăta de Sus a intrat în carantină în 17 noiembrie, de la ora 0.00, când rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 era de 12,65 la mia de locuitori.

Potrivit CJSU Braşov, în localitate se vor aplica în continuare prevederile H.G. nr. 967/2020, privind prelungirea stării de alertă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici