Scafandrii au oprit căutările bărbatului care a dispărut în mare salvând o femeie şi un copil

Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au decis, după aproape 12 ore, oprirea căutărilor bărbatului care a dispărut în mare, marţi dimineaţa, după ce a salvat o femeie şi pe copilul ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5079 afișări
Imaginea articolului Scafandrii au oprit căutările bărbatului care a dispărut în mare salvând o femeie şi un copil

Scafandrii au oprit căutările bărbatului care a dispărut în mare salvând o femeie şi un copil

Pompierii l-au căutat aproape 12 ore pe bărbatul de 30 de ani, din judeţul Argeş, care s-a avântat în mare, la Mangalia, pentru a salva o femeie şi pe copilul ei, însă marţi seara au decis să se oprească pentru că nu mai era vizibilitate.

Potrivit ISU Constanţa, căutările vor fi reluate miercuri dimineaţa.

Bărbatul a dispărut, marţi dimineaţa, în zona plajei Laguna, din Mangalia, unde intervenise în ajutorul unei femei şi a copilului acesteia care au mers în apă, deşi scăldatul era interzis.

În zonă s-au deplasat doi scafandri din Mangalia, care au început căutarea persoanei dispărute în apa mării, dar aceştia au solicitat sprijin de la colegii din Constanţa, iar spre Mangalia au plecat trei autospecialele de scafandri, cu 10 subofiţeri şi un ofiţer.

Martorii le-au spus pompierilor că persoana dispărută ar fi intrat în apă împreună cu încă un bărbat pentru a salva o femeie şi pe copilul ei. S-a reuşit salvarea femeii şi a copilului, dar numai unul dintre salvatori a reuşit să iasă la mal.

Pe plajele din Mangalia, dar şi pe majoritatea plajelor de pe litoral, au fost arborate steagurile roşii, care interzic intratul în apa mării, sau cele galbene, care îndeamnă la precauţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici