Scandal cu suporteri pe o stradă din Craiova. Trei persoane au fost agresate

Trei persoane au fost agresate pe o stradă din Craiova de mai mulţi suporteri ai unei echipe de fotbal.

357 afișări
Imaginea articolului Scandal cu suporteri pe o stradă din Craiova. Trei persoane au fost agresate

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit IPJ Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 33 de ani, din comuna Fărcaşeşti, judeţul Gorj, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe o stradă din Craiova a fost agresat fizic de mai multe persoane, care purtau însemnele unei echipe de fotbal din Craiova.

Din primele cercetari, poliţiştii au stabilit că pe strada respectivă ar fi izbucnit un conflict spontan între 5 persoane din judetul Gorj şi alte persoane, care nu au fost găsite la faţa locului.

În urma conflictului, trei dintre cele cinci persoane din Gorj ar fi fost agresate fizic, fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale.

„Totodată, cele 5 persoane au declarat faptul că le-au fost luate fularele de la gât şi că în urma altercaţiei au pierdut un rucsac în care se afla un telefon mobil”, a transmis Poliţia Dolj.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi furt. De asemenea, IPJ Dolj continuă cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici