Scandal în comuna ilfoveană Jilava

Un poliţist de la Biroul de Poliţie Jilava a fost nevoit să tragă un foc de avertisment în aer pentru a aplana un scandal izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, între două familii de romi din localitatea ilfoveană care s-au luat la bătaie pentru pământ.

2 afișări
Imaginea articolului Scandal în comuna ilfoveană Jilava

Scandal în comuna ilfoveană Jilava

Potrivit Poliţiei Ilfov, o persoană a anunţat la numărul de urgenţă 112 că în comuna Jilava a izbucnit un scandal între două familii de romi, cunoscute în zonă pentru fapte similare, în special atunci când membrii acestora consumau băuturi alcoolice.

La faţa locului au fost trimise echipaje ale Brigăzii de Poliţie Jilava şi ale Postului de Poliţie Copăceni.

Enervaţi de prezenţa poliţiştilor, scandalagii au început să arunce cu pietre către aceştia, şeful de Post de la Brigada de Poliţie Jilava fiind nevoit să tragă un foc de avertisment în aer, ceea ce a determinat calmarea imediată a membrilor celor două familii.

În urma cercetărilor s-a constatat că scandalul a izbucnit din cauză că una dintre familii ocupase abuziv un teren aparţinând celeilalte, iar membrii acestora au încercat să rezolve problema prin violenţă.

De asemenea, poliţiştii i-au identificat patru membri ale unei familii şi patru din cealaltă, care au participat la altercaţie, toţi fiind cercetaţi în stare de libertate pentru lovire, ameninţări, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici