Scandal în piaţa din Topliţa, judeţul Harghita. 11 persoane din judeţul Neamţ, imobilizate de mascaţi. 5 au fost arestate

  • Un număr de 11 persoane au fost imobilizate şi duse la poliţie, duminică, după un conflict între două femei.
  • Conflictul a izbucnit în Piaţa Agroalimentară din Topliţa, judeţul Harghita.
3072 afișări
Imaginea articolului Scandal în piaţa din Topliţa, judeţul Harghita. 11 persoane din judeţul Neamţ, imobilizate de mascaţi. 5 au fost arestate

Scandal în piaţa din Topliţa, judeţul Harghita. 11 persoane din judeţul Neamţ, imobilizate de mascaţi

UPDATE 5 persoane au fost arestate.

Urmare la evenimentul privind scandalul produs în zona Pieţei Agroalimentare din Topliţa, în care au fost implicate mai multe persoane, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita precizează că faţă de 5 persoane despre care există date şi indicii privind participarea la altercaţie a fost luată măsura reţinerii pentru următoarele 24 de ore.
 
Cele cinci persoane sunt cercetate pentru lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugerea unor autoturisme ce aparţineau „rivalilor”.
 
De asemenea, faţă de alte două persoane procurorul de caz desfăşoară cercetări pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
 
Luni, cei implicaţi vor fi prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 
 
 

Un bărbat din municipiul Topliţa a sunat la 112, duminică, şi a anunţat că în zona Pieţei Agroalimentare are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane.

În zonă au intervenit o echipă din cadrul IPJ Harghita, jandarmii, precum şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

„11 persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun. Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Harghita.

În timpul scandalului au fost avariate patru maşini.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici