Scandal într-o comună din Galaţi. Şoferul microbuzului şcolar este acuzat că le pipăie pe eleve

Părinţii unor copii de clasa a 6-a din comuna gălăţeană Vârlezi îl acuză pe şoferul microbuzului şcolar că le pipăie pe eleve şi le face propuneri indecente.

381 afișări
Imaginea articolului Scandal într-o comună din Galaţi. Şoferul microbuzului şcolar este acuzat că le pipăie pe eleve

Scandal într-o comună din Galaţi. Şoferul microbuzului şcolar este acuzat că le pipăie pe eleve

Scandalul a izbucnit după ce mai mulţi părinţi s-au plâns primarului şi directorului şcolii. Ei au cerut ca şoferul microbuzului şcolar să fie dat afară din cauza comportamentului său faţă de copii.

„Şoferul microbuzului i-a pus mâna pe fund şi pe picior fetiţei mele, dar şi altor fete, din ce am înţeles. Nu se poate aşa ceva. Ar putea să le fie bunic. Fetelor le-a fost teamă să spună, dar fetiţa mea mi-a zis până la urmă ce i s-a întâmplat. I-am zis dirigintelui, ştie şi primarul. Mă duc şi la Poliţie să depun plângere, că mi se pare foarte grav", a declarat mama uneia dintre fetele abuzate.

Conducerea şcolii din Vârlezi a convocat o şedinţă, iar primarul comunei a cerut să se organizeze o anchetă.

„Am trimis asistentul social să vadă ce s-a întâmplat, după ce am fost sesizat de părinţii copiilor. Se confirmă că unele fetiţe ar fi fost pipăite de şoferul microbuzului. El este angajatul şcolii. Vom avea luni o şedinţă la şcoală şi se vor lua măsurile legale. Poliţia a fost sesizată", a spus Ştefan Patriche, primarul din Vârlezi.

Şoferul de 56 de ani respinge toate acuzaţiile şi susţine că este nevinovat. Totuşi, la Poliţie a fost înregistrată o plângere, iar poliţiştii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici