Scandal între tată şi fiu, terminat în trafic, în Braşov: părintele a lovit maşina băiatului

  • Un scandal izbucnit între tată şi fiu s-a terminat în trafic, între Cincşor şi Cincu, în judeţul Braşov, unde părintele a intrat cu maşina în autoturismul condus de băiatul său.
  • Bărbatul de 50 de ani a fost reţinut.
Urmărește
298 afișări
Imaginea articolului Scandal între tată şi fiu, terminat în trafic, în Braşov: părintele a lovit maşina băiatului

Poliţistii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Voila fac cercetări după un accident care a avut loc marţi noaptea, pe DJ 105, între localităţile Cincşor şi Cincu.

Poliţiştii au constatat că cele vehiculele implicate prezentau avarii, iar doi pasageri, aflaţi într-unul dintre vehicule, au avut nevoie de ajutor medical.

De asemenea, poliţiştii au mai constatat că între cei doi şoferi există o relaţie de rudenie, respectiv erau tată şi fiu, iar accidentul rutier s-ar fi putut produce pe fondul unei stări conflictuale, manifestată de către bărbatul de 50 de ani.

„Astfel, dat fiind materialul probator, constituit până la acest moment, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi dispune măsuri corespunzătoare”, transmite, miercuri, Poliţia Braşov.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, la finalizarea cărora va fi propusă soluţia legală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
scandal,
tată,
fiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici