Scandal la o grădină Zoo. Un vizitator este acuzat că a rupt cornul unui căprior

  • Un vizitator al Grădinii Zoologice din Hunedoara este acuzat că a rupt cornul unui căprior.
  • Deoarece bărbatul s-a certat cu un angajat, la faţa locului a fost trimis un echipaj de Poliţie.
2233 afișări
Imaginea articolului Scandal la o grădină Zoo. Un vizitator este acuzat că a rupt cornul unui căprior

Scandalul s-a produs duminică după-amiaza. În jurul orei 15.20, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu un vizitator.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat starea conflictuală şi l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că a avut o discuţie în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani. Acesta ar fi devenit recalcitrant şi l-ar fi ameninţat pe angajatul grădinii zoologice deoarece a fost acuzat că a rupt cornul unui căprior.

Cel acuzat a declarat că nu l-a ameninţat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul care a fost găsit la faţa locului s-ar fi rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zoo,
corn,
scandal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici