Scandal la un fast-food din Botoşani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

Un scandal a avut loc miercuri seara la un fast-food din Botoşani. Un client a fost bătut cu pumnii şi picioarele de concubinul vânzătoarei.

346 afișări
Imaginea articolului Scandal la un fast-food din Botoşani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

Scandal la un fast-food din Botoşani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

Jandarmii din Botoşani au intervenit miercuri seara la un fast-food din oraş, în urma unui apel telefonic care sesiza o altercaţie între mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că vânzătoarea, după ce a avut o discuţie în contradictoriu cu un client, şi-a sunat concubinul, aflat acasă, pentru a-i veni în sprijin.

Însoţit de un prieten, concubinul l-ar fi lovit cu pumnii pe client, iar în momentul în care acesta a căzut a continuat să îl lovească cu picioarele.

Jandarmii l-au imobilizat pe concubin, iar cei doi au fost duşi la Poliţie, unde li s-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Bărbatul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici