Scandal pe o stradă din Craiova: Bătaie între două grupuri de tineri beţi/ Tavanul unui spital, distrus

Mai mulţi tineri beţi s-au bătut, joi, pe o stradă din Craiova, judeţul Dolj, lovindu-se cu pumnii şi cu picioarele. Unul dintre tinerii care au ajuns la spital a distrus tavanul unităţii medicale.

629 afișări
Imaginea articolului Scandal pe o stradă din Craiova: Bătaie între două grupuri de tineri beţi/ Tavanul unui spital, distrus

Scandal pe o stradă din Craiova: Bătaie între două grupuri de tineri beţi/ Tavanul unui spital, distrus

Poliţiştii doljeni au intervenit, joi, pe o stradă din Craiova, la o bătaie între mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, care erau beţi şi se loveau între ei cu pumnii şi cu picioarele.

O parte dintre tineri au fost duşi la sediul secţiei de poliţie, în timp ce doi dintre bărbaţii implicaţi în conflict au mers la un spital din Craiova, unde unul dintre ei a distrus un tavan din rigips.

Poliţia a intervenit şi în cazul acestui incident, cei doi fiind duşi la sediul unei secţii de poliţie, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Taguri:
tineri,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici