Scandal terminat cu o crimă, în Bistriţa Bârgăului

Doi bărbaţi din Bistrriţa Bârgăului s-au certat, iar de aici s-a ajuns la crimă. Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au reţinut un bărbat de 50 de ani, bănuit de comiterea faptei.

576 afișări
Imaginea articolului Scandal terminat cu o crimă, în Bistriţa Bârgăului

Scandal terminat cu o crimă, în Bistriţa Bârgăului

Potrivit Poliţiei Bistriţa-Năsăud, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizaţi marţi seara despre producerea unei agresiuni fizice asupra unui bărbat, de 46 de ani, din Bistriţa Bârgăului.

În urma agresiunii, victima a decedat.

Bănuit de comiterea faptei este un bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de omor.

Agresorul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, urmând să fie prezentat, miercuri, Tribunalului Bistriţa-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracţiunea de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici