Scene şocante. Un jandarm din Alexandria s-a împuşcat în cap, în faţa unui centru de carantină

  • Jandarmul era în timpul serviciului
  • Acesta păzea un centru de carantină din Alexandria
  • Jandarmul ar fi avut probleme de familie
141477 afișări
Imaginea articolului Scene şocante. Un jandarm din Alexandria s-a împuşcat în cap, în faţa unui centru de carantină

Scene şocante

Un jandarm  din Teleorman s-a împuşcat în cap,sâmbătă, în timpul serviciului. Bărbatul nu a mai putut fi salvat. Acesta păzea un hotel din Alexandria în care erau cazate mai multe persoane aflate în carantină.

Potrivit unor surse locale, jandarmul se despărţise de curând de soţie, iar acesta ar fi fost motivul gestului său.

Sâmbătă, acesta se afla în serviciu, împreună cu un poliţist local, la un centru de carantină din Alexandria. La un moment dat, bărbatul a scos arma din dotare şi s-a împuşcat în cap.

"Astăzi, în jurul orei 11:00, Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic 112 cu privire la faptul că la un imobil de pe raza municipiului se află o persoană în stare de inconştienţă, care prezintă o plagă prin împuşcare.”, anunţă Poliţia Teleorman

Potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman, procurorii Parchetului Militar al Curţii de Apel Bucureşti fac cercetări în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici