Schimbare de decor la sediul PSD Constanţa. Tabloul lui Liviu Dragnea, înlocuit cu cel al Vioricăi Dăncilă | FOTO

PSD-iştii constănţeni au înlocuit tabloul lui Liviu Dragnea, pus la loc de cinste pe unul din pereţii sediului, cu unul al Vioricăi Dăncilă. Felix Stroe compară etalarea liderilor cu icoanele din biserici: „La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos (...). La PSD Congresul a ales-o pe Viorica Dăncilă”.

1319 afișări
Imaginea articolului Schimbare de decor la sediul PSD Constanţa. Tabloul lui Liviu Dragnea, înlocuit cu cel al Vioricăi Dăncilă | FOTO

Schimbare de decor la sediul PSD Constanţa. Tabloul lui Liviu Dragnea, înlocuit cu cel al Vioricăi Dăncilă | FOTO

Preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, susţine că fiecare partid îşi etalează astfel liderul şi compară acest lucru cu icoanele din biserici.

„În fiecare sediu judeţean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP, este cultură instituţională să fie portretul preşedintelui. Noi ni l-am ales la congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi, la PSD, preşedintele ales de congres este... a fost domnul Dragnea, a fost alt congres, şi a ales pe doamna Viorica Dăncilă”, a explicat Felix Stroe.

Liderul PSD-iştilor constănţeni consideră că etalarea portretului preşedintelui partidului nu este un act de obedienţă.

Sursa FOTO: Gândul.info

„De ce este obedienţă? De ce este altceva? Statutul PSD este al nostru şi pentru noi este obligatoriu. Preşedintele este ales de congres şi trebuie să ştie fiecare membru de partid de la Partidul Social Democrat cine e preşedinte. (…) Dacă vreţi părerea mea, şi nu cred că greşesc, în fiecare sală de clasă, aulă universitară, trebuie să fie portretul preşedintelui României. Nu discutăm de Iohannis, de Ion Iliescu, nu discutăm de politică. Este cultură instituţională. Ne e ruşine cu drapelul României? În fiecare instituţie oficială trebuie să fie stema ţării, că este instituţia oficială a statului român, nu mă refer la firmele private. (…) Vorbim de cultură instituţională, nu de obedienţă. Şi daţi-ne voie ca la PSD în sediul judeţean să fie portretul preşedintelui ales de congres. Nouă nu ne este ruşine la PSD cu doamna preşedinte Viorica Dăncilă”, a declarat preşedintele PSD Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici