ŞCOLI ÎNCHISE: Cursurile sunt suspendate integral în Bucureşti şi în alte nouă judeţe

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) anunţă că, vineri, cursurile sunt suspendate integral, din cauza condiţiilor meteorologice, în judeţele Argeş, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Teleorman şi în municipiul Bucureşti.

1253 afișări
Imaginea articolului ŞCOLI ÎNCHISE: Cursurile sunt suspendate integral în Bucureşti şi în alte nouă judeţe

: Vineri, cursurile sunt suspendate integral în Bucureşti şi în alte nouă judeţe

"Activitatea instructiv-educativă se va desfăşura parţial în judeţele Giurgiu (toate unităţile de învăţământ sunt închise, cu excepţia a cinci grădiniţe cu program prelungit din municipiu), Cluj (Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii are centrala termică defectă), Tulcea (14 unităţi de învăţământ sunt închise) şi Braşov (la Colegiul Naţional „Vasile Racoviţă” din Braşov nu se desfăşoară cursuri din cauza unor probleme la sistemul de alimentare cu gaze)", mai transmite Ministerul Educaţiei.

Orele de curs vor fi recuperate conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici