Şcolile din Gorj rămân închise şi marţi din cauza ninsorilor

Elevii din judeţul Gorj vor rămâne acasă şi marţi, potrivit deciziei de luni a Inspectoratului Şcolar Judeţean. Cursurile au fost suspendate în tot judeţul, ca urmare a efectelor ninsorilor abundente din ultimele zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

424 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Gorj rămân închise şi marţi din cauza ninsorilor

Şcolile din Gorj rămân închise şi marţi din cauza ninsorilor

Directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Gorj au cerut, luni, ca elevii să stea şi marţi acasă, din cauza drumurilor blocate de zăpadă, mai ales la sate.

"S-a decis în şedinţa Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca, în toate şcolile din judeţul Gorj, şi marţi sa fie suspendate cursurile, în baza informărilor pe care le-am primit din şcoli şi pentru că nu sunt condiţii pentru deplasarea în şcoli şi va ninge în continuare", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Până marţi, la ora 12.00, judeţul Gorj se află sub informare de precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare şi strat de zăpadă nou depus.

Peste 21.000 de familii nu au curent electric, în mai multe localităţi din Gorj, din cauza efectelor viscolului şi a ninsorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici