Scurgeri de gaz lichefiat dintr-un vagon aflat într-o gară din Constanţa. Trenuri afectate

Traficul feroviar a fost oprit vineri seara în Constanţa din cauză că au fost scurgeri de gaze de la un vagon încărcat cu gaz lichefiat aflat în gara Saligny.

104 afișări
Imaginea articolului Scurgeri de gaz lichefiat dintr-un vagon aflat într-o gară din Constanţa. Trenuri afectate

Scurgeri de gaz lichefiat dintr-un vagon aflat într-o gară din Constanţa

ACTUALIZARE. Potrivit CFR Infrastructură Constanţa, la ora 20.01, în staţia Saligny a fost depistată o scurgere de la unul din vagoanele ce formează o garnitura aparţinând GFR, încărcată cu GPL, care a plecat de la Cap Midia cu destinaţia Mogoşoaia.

„Linia a fost scoasă de sub tensiune şi se aşteaptă echipa de intervenţii”, transmite CFR Infrastructură Constanţa.

Sunt afectate următoarele trenuri: IR 1887 Bucureşti N - Constanţa, oprit în Cernavodă, IR 1884 Constanţa- Bucureşti N oprit în Mircea Vodă, R 8034 Constanţa-Feteşti oprit in Medgidia şi IR 1862 Constanţa- Buzău, oprit în Medgidia.

//////////////////////

Potrivit ISU Constanţa, sunt scurgeri de gaze de la un vagon încărcat cu gaz lichefiat al unui tren aflat în gara Saligny.

Intervin două Asas de la Detaşamentul Cernavodă, SMURD B2 şi autospeciala CBRN.

A fost perimetrată zona pe aproximativ 400 de metri.

Traficul feroviar este oprit, iar curentul a fost întrerupt.

Autorităţile urmează să oprească şi traficul rutier.

„Este vorba despre gaz propan, nu a luat foc nicio cisternă. Sunt asigurate măsuri PSI. Se va întrerupe traficul rutier între Medgidia şi Cernavoda pe drumul vechi”, potrivit ISU Constanţa.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 800, localitatea Saligny, judeţul Constanţa, în gara Saligny Est, un tren format dintr-o locomotivă şi mai multe vagoane, ce transportă gaz butan, prezintă scurgeri pe la o vană de alimentare a ultimului vagon. Atât circulaţia feroviară, cât şi cea rutieră de pe DN 22C, au fost oprite până la remedierea problemei, de către echipaje de specialitate solicitate la faţa locului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gaz,
vagon,
gară

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici