Se fură palmierii din Piaţa Universităţii

Unul dintre palmierii plantaţi în rondul din Piaţa Universităţii a fost furat vineri, potrivit declaraţiilor unui angajat al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), care a spus că nu este primul incident de acest gen, un alt palmier fiind furat săptămâna trecută.

417 afișări
Imaginea articolului Se fură palmierii din Piaţa Universităţii

Unul dintre palmierii din Piaţa Universităţii a fost furat

Palmierul care a dispărut, vineri, în jurul prâzului, era plantat într-unul dintre spaţiile verzi aflate în lateralele rondului din Piaţa Universităţii.

Potrivit angajatului ALPAB, un alt palmier a fost furat săptămâna trecută, dar a fost înlocuit între timp.

Directorul executiv al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), George Nicolau, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că primul palmier a fost furat miercuri, de un taximetrist, iar suspect în cazul furtului de vineri este tot un şofer de taxi.

Nicolau a spus şi că ALPAB va face plângere la Poliţie în legătură cu acest incident.

ALPAB a plantat, la finalul lunii august, 32 de palmieri în rondul din Piaţa Universităţii, în locul ceasului care se afla iniţial acolo şi care nu mai funcţiona.

Potrivit lui Nicolau, palmierii vor fi lăsaţi la Universitate atâta timp cât condiţiile meteo o vor permite, urmând să fie înlocuiţi, cel mai probabil, cu un brad de Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici