Se juca pe malul unui pârâu umflat de ploi, când a fost luat de ape. MISIUNE amplă de căutare a unui copil de 4 ani

Un copil de patru ani care a căzut într-un pârâu este căutat, marţi după-amiază, de zeci de oameni, pompieri militari şi voluntari din Bistriţa şi Livezile. Incidentul s-a petrecut în comuna Livezile, în timp ce micuţul se juca pe malul unui pârâu umflat de ploile din ultima perioadă.

327 afișări
Imaginea articolului Se juca pe malul unui pârâu umflat de ploi, când a fost luat de ape. MISIUNE amplă de căutare a unui copil de 4 ani

Se juca pe malul unui pârâu umflat de ploi, când a fost luat de ape. MISIUNE amplă de căutare a unui copil de 4 ani

Zeci de oameni din comuna Livezile, ajutaţi de pompierii militari şi voluntari din Bistriţa şi Livezile caută de patru ore un copil care a căzut într-un pârâu şi a fost dus de ape în râul Bistriţa Ardeleană. Incidentul s-a petrecut în comuna Livezile, marţi, în jurul prânzului, în timp ce micuţul se juca în apropierea casei împreună cu alţi copii, pe malul unui pârâu care pe timpul verii este secat. La un moment dat, copilul de patru ani a căzut în apă şi a ajuns în râul Bistriţa Ardeleană.

La ora transmiterii acestei ştiri, copilul este căutat atât pe malul apei, cât şi în râu, folosindu-se de o barcă.

„Se efectuează căutări pe ambele maluri şi pe cursul apei cu ajutorul bărcii pneumatice din dotarea Detasamentului de Pompieri Bistriţa. Se fac eforturi susţinute pentru a găsi cât mai repede copilul, dar debitul este crescut, iar apa este învolburată. Sectoarele de căutare sunt împărţite din locul unde a fost văzut ultima dată copilul şi până în partea de sus a municipiului Bistriţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Judeţul Bistriţa-Năsăud se află sub avertizare cod galben de ploi şi vreme rea, până miercuri la ora 16.00, fiind aşteptate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici