Se poate şi la noi! Două femei de 82 şi 87 de ani, vindecate de COVID-19 la Spitalul din Arad

  • Două femei de 82 şi 87 de ani, bolnave de COVID-19, s-au vindecat
  • Acestea au fost tratate la Spitalul din Arad
354 afișări
Imaginea articolului Se poate şi la noi! Două femei de 82 şi 87 de ani, vindecate de COVID-19 la Spitalul din Arad

Se poate şi la noi! Două femei de 82 şi 87 de ani, vindecate de COVID-19 la Spitalul din Arad

Două femei, una de 82 de ani şi alta de 87 de ani, au fost declarate vindecate de coronavirus, au transmis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Arad, unde au fost tratate cele două vârstnice.

„O pacientă de 87 de ani a fost vindecată de COVID-19 la Arad! Vă anunţam săptămâna trecută despre externarea unei paciente de 82 de ani vindecată de virusul COVID-19 şi iată că astăzi (miercuri – n.r.) putem spune că o altă doamnă, de 87 de ani tot din Arad, a fost externată şi vindecată de COVID-19”, au transmis reprezentanţii Spitlaului din Arad.

Potrivit lor, cele două paciente demonstrează că medicii pot vindeca de COVID-19 indiferent de vârstă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
arad,
femei,
spital

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici