Secretar de stat în Ministerul Transporturilor, vizită pe lotul 3 al A0: Nu suntem mulţumiţi de ceea ce am găsit în şantier

Nu suntem mulţumiţi de ceea ce am găsit în şantier şi am solicitat antreprenorului ca promisiunile repetate de mobilizare să fie respectate, susţine Irinel Ionel Scrioşteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, care a vizitat lotul 3 al Autostrăzii A0.

934 afișări
Imaginea articolului Secretar de stat în Ministerul Transporturilor, vizită pe lotul 3 al A0: Nu suntem mulţumiţi de ceea ce am găsit în şantier

Secretar de stat în Ministerul Transporturilor, vizită pe lotul 3 al A0: Nu suntem mulţumiţi de ceea ce am găsit în şantier

Am făcut din nou o vizită neanunţată pe şantierul Lotului 3 Sud al Autostrăzii Bucureştiului A0, fiind unul dintre şantierele importante din zona Bucureşti-Ilfov, având în vedere faptul că Lotul 1 şi Lotul 2 ale A0 Sud vor fi date în trafic până la sfârşitul acestui an, prin urmare, este necesar ca şi acest lot să se dea în trafic cât se poate mai repede, pentru a închide semi-inelul sudic care va prelua traficul de tranzit de pe actuala centură a Capitalei, făcând astfel legătura intre A1, DN6, DN5, DN4 şi A2. Pe acest tronson de autostradă, stadiul fizic al lucrărilor este de 32%”, a scris miercuri pe Facebook secretarul de stat.

Conform acestuia, în prezent, sunt în derulare mai multe lucrări, iar antreprenorul a anunţat că în câteva zile vor fi plătite taxele de racordare către deţinătorii de reţele de utilităţi, astfel încât în perioada următoare să fie demarate lucrările pentru relocarea restului de reţele de pe traseul autostrăzii.

Nu suntem mulţumiţi de ceea ce am găsit în şantier şi am solicitat antreprenorului ca promisiunile repetate de mobilizare pe care le-a făcut, să se reflecte cât mai repede şi în şantier, astfel încât să înceapă recuperarea, chiar şi parţială, a întârzierilor acumulate”, susţine Irinel Ionel Scrioşteanu.

Lotul 3 al A0 Sud leagă DN6, în zona Bragadiru – Cornetu, până la A1, în zona localităţilor Ciorogârla – Dragomireşti Vale (inclusiv nodul rutier dintre A0 şi A1) şi are o lungime de 18 km.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici