Secţie nouă cu 11 paturi ATI pentru bolnavii COVID, la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca

  • O secţie nouă, cu 11 paturi ATI pentru bolnavii COVID, a fost deschisă, luni, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.
508 afișări
Imaginea articolului Secţie nouă cu 11 paturi ATI pentru bolnavii COVID, la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca

Secţie nouă cu 11 paturi ATI pentru bolnavii COVID, la Spitalul de Boli Infecţioase Cluj-Napoca

O secţie nouă, cu 11 paturi ATI pentru bolnavii COVID, a fost deschisă, luni, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Prefectul Mircea Abrudean anunţă că, în total, în cele două spitale din Cluj-Napoca dedicate pacienţilor cu COVID, sunt 25 de paturi ATI.

„Cele 11 paturi ATI sunt la Spitalul de Infecţioase, unde mai erau 9 paturi, iar la Spitalul de Pneumoftiziologie mai sunt 5 paturi”, a spus Abrudean.

Acesta a precizat că la Cluj sunt libere, în total, 14 paturi ATI pentru bolnavii COVID.

De asemenea, o unitate mobilă cu alte 11 paturi poate ajunge la Cluj de la IGSU în cazul în care situaţia o va impune.

La nivelul judeţului Cluj paturile ATI sunt rezervate, în special, bolnavilor de COVID din judeţ, pacienţii din alte judeţe fiind transferaţi în judeţele de unde provin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prefect,
ati,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici