Secţiile speciale cele mai aglomerate din Capitală: Căminul studenţesc A Leu, Gara de Nord

Prefectura Capitalei informează că duminică, la ora 14.00, cele mai aglomerate secţii de vot speciale din Bucureşti erau cele de la căminul studenţesc A Leu, de la Gara de Nord, Facultatea de Drept şi Autogara Filaret.

70 afișări
Imaginea articolului Secţiile speciale cele mai aglomerate din Capitală: Căminul studenţesc A Leu, Gara de Nord

Secţiile speciale cele mai aglomerate din Capitală: Căminul studenţesc A Leu, Gara de Nord (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Biroul de presă al Prefecturii Capitalei informează că duminică, la ora 14.00, cele mai aglomerate secţii erau: în Sectorul 6 la Cămin A Leu Bd. Iuliu Maniu nr. 1-3 unde erau 200 persoane, la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport (120 persoane), în Sectorul 1 la Gara de Nord (aproximativ 150 persoane), Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti (aprox. 120 persoane), Aeroportul Internaţional Băneasa Bucureşti "Aurel Vlaicu" (aproximativ 100 persoane), Şcoala Generală nr. 1 Sf. Voievozi (aproximativ 100 persoane. la Facultatea de Drept, din Sectorul 5 erau aproximativ 150 de persoane.

La Autogara "Filaret" - SEctor 4 - erau prezente aproximativ 150 de persoane, în timp ce la Gara de Est - Sectorul 2 - se prezentaseră pentru vot aproximativ 130 de persoane.

Alte două secţii speciale din Sectorul 3 erau printre cele mai aglomerate la ora 14.00, acestea fiind cea de la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale "Dr. Victor Babeş" (aproximativ 130 persoane) şi de la Spitalul de Psihiatrie "Dr. Constantin Gorgoş" (aproximativ 100 persoane).

Video Stirileprotv

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici