Sectorul 2: Fără saci de gunoi pe marginea străzii. Primarul Mihaiu: „Scosul gunoiului direct la stâlp e o practică de lumea a treia”

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, nu mai vrea saci de gunoi pe marginea străzii şi anunţă că vor fi folosite doar pubele. Acestea vor fi livrate de compania care colectează gunoiul în sectorul bucureştean. Cei care nu vor respecta regula vor fi sancţionaţi.

3118 afișări
Imaginea articolului Sectorul 2: Fără saci de gunoi pe marginea străzii. Primarul Mihaiu: „Scosul gunoiului direct la stâlp e o practică de lumea a treia”

Sectorul 2: Fără saci de gunoi pe marginea străzii. Vor fi folosite doar pubele. „Scosul gunoiului direct la stâlp e o practică de lumea a treia”

Primarul Radu Mihaiu anunţă că în Sectorul 2 nu va mai fi permisă scoaterea sacilor de gunoi pe stradă. Vor fi folosite doar pubelele companiei de salubrizare, explică edilul şef.

„Scosul gunoiului direct la stâlp e o practică de lumea a treia. Nu ştiu voi, dar eu sunt sigur că putem mai bine. Cred că ne putem gospodări suficient cât să nu fie nevoie să facem slalom printre movile de mizerie. Iar cei care nu pot, să-mi fie cu iertare, dar vor fi sancţionaţi conform legii, până vor învăţa cum se face. Iar dacă nu ştiaţi, puteţi cere pubele de la Supercom. Conform contractului pe care îl au cu primăria, sunt obligaţi ca în termen de 10 zile de la solicitare să vă aducă. Dacă nu o fac, vor fi amendaţi cu 1000 de lei/abatere”, a explicat primarul Radu Mihaiu.

Edilul şef le recomandă cetăţenilor să trimită la Primărie copii după cererile pentru acordarea de pubele. Astfel, angajaţii Primăriei vor putea urmări activitatea şi se vor asigura că pubelele sunt livrate, conform solicitărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sectorul 2,
gunoi,
pubele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici