Sectorul 6 va avea un nou parc. Primăria vrea să construiască şi o salină

  • Noul parc va fi construit pe un teren în paragină de pe strada Liniei, între Cora Lujerului şi Plaza Romania.
  • Proiectul a fost pus în dezbatere publică de Primăria Sectorului 6.
13611 afișări
Imaginea articolului Sectorul 6 va avea un nou parc. Primăria vrea să construiască şi o salină

Sectorul 6 va avea un nou parc. Primăria vrea să construiască şi o salină

Parcul va avea, pe lângă dotările tradiţionale, restaurante cu terase, skate parc, pistă pentru biciclişti, terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii şi spaţii pentru adolescenţi.

De asemenea, calea ferată care trece prin zonă va fi acoperită cu lemn şi se va transforma în alee. Într-un tunel aflat în paragină, Primăria ar putea amenaja o salină.

Pentru a construi parcul, Primăria va închide o stradă şi va realiza o nouă arteră.

„Am făcut un studiu de trafic şi putem închide artera care duce traficul dinspre bd. Timişoara spre Lujerului, vom face o arteră cu două benzi paralele cu Str. Liniei şi se va intra în rond pe partea stângă cum ne uităm la hartă, pe lângă benzinărie. Pun acum în dezbatere publică acest proiect. Deci, avem aşa: studiul de trafic care ne spune că este OK, studiul de fezabilitate (pe care îl publicăm peste 7 zile – mai bibilim ceva la el, explorăm ideea de a organiza o salină artificială în tunelul din nordul viitorului parc)”, a scris, pe Facebook, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Proiectul poate fi modificat dacă locuitorii sectorului au propuneri pertinente, a precizat primarul Ciucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici