Şeful ISU Orlando Şchiopu explică înjurătura din filmarea de la Colectiv: În mod clar, nu se referea la decedaţi

Inspectorul-şef al ISU, Orlando Şchiopu, a explicat că înjurătura surprinsă în filmuleţul cu intervenţia la clubul Colectiv nu se referea la tinerii morţi în urma incendiului. „Dacă vă uitaţi, sunt înconjurat de mai mulţi ofiţeri”, a spus acesta.

14094 afișări
Imaginea articolului Şeful ISU Orlando Şchiopu explică înjurătura din filmarea de la Colectiv: În mod clar, nu se referea la decedaţi

Şeful ISU Orlando Şchiopu explică înjurătura din filmarea de la Colectiv: În mod clar, nu se referea la decedaţi

„În mod clar, nu se referea la cei decedaţi (înjurătora surprinsă în filmarea cu intervenţia la clubul Colectiv, n.r.). În mod sigur. Dacă vă uitaţi, sunt înconjurat de mai mulţi ofiţeri şi vorbesc cu mai multă lume deodată. Sunt mai mulţi oameni care pun întrebări în acelaşi timp. Referitor la mutarea celor decedaţi dintr-o parte în alta, am folosit un singur cuvânt: „Lasă-i!”, a explicat inspectorul-şef al ISU Bucureşti-Ilfov, Orlando Şchiopu.

Un nou filmuleţ efectuat în noaptea de 30 octombrie la incendiul din Colectiv a fost făcut public de jurnaliştii de la Libertatea, în imagini fiind observată organizarea haotică a primului echipaj de intervenţie sosit la faţa locului.

Atunci când este pusă problema morţilor, Orlando Şchiopu, şef în cadrul ISU, cedează şi înjură spunând “Lasă-i în p**a mea!”.

Taguri:
isu,
colectiv,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici