Şeful Poliţiei Craiova a demisionat din funcţie

Comandantul Poliţiei Craiova, comisar-şef Valentin Tănasie, a demisionat din funcţie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, subcomisarul Florentina Popescu, declarând că nu se cunosc motivele pentru care acesta a renunţat la funcţie.

228 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Craiova a demisionat din funcţie

Şeful Poliţiei Craiova a demisionat din funcţie

Comandatul Poliţiei Municipale Craiova, comisar-şef Valentin Tănasie, şi-a depus în scris demisia la comanda unităţii, însă nu a motivat decizia.

"Tot ce vă pot spune este că şeful Poliţiei Craiova, Valentin Tănasie, a renunţat la funcţia sa. Motivele încă nu se cunosc", a declarat subcomisarul Florentina Popescu.

Interimatul la Poliţia Craiova va fi asigurat, până la organizarea unui concurs, de comisarul Jane Preda, actual adjunct al lui Valentin Tănasie.

Comisarul-şef Valentin Tănasie se va întoarce la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Craiova, unde a activat până la numirea în funcţia de şef al Poliţiei Craiova.

Tănasie a fost numit cu delegaţie la conducerea Poliţiei Municipale, în 31 martie 2008, după vacantarea funcţiei prin demisia, în octombrie 2007, a lui Constantin Ion, în urma scandalurilor de stradă din Craiova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici