Şeful PSD Prahova a anunţat ce va face partidul în cazul primarului bănuit că a avut o relaţie cu o MINORĂ, pe care a şantajat-o

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, spune despre primarul din comuna Şotrile, bănuit că a avut o relaţie cu o minoră şi a şantajat-o apoi cu imagini, că este posibilă suspendarea acestuia din partid. ”Există urme de îndoială, dar să aşteptăm rezultatele anchetei”, a afirmat Toader.

1129 afișări
Imaginea articolului Şeful PSD Prahova a anunţat ce va face partidul în cazul primarului bănuit că a avut o relaţie cu o MINORĂ, pe care a şantajat-o

Şeful PSD Prahova a anunţat ce va face partidul în cazul primarului bănuit că a avut o relaţie cu o MINORĂ, pe care a şantajat-o

Bogdan Toader a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că discuţia cu primarul din Şotrile, Bogdan Davidescu, va avea loc în cadrul Biroului Judeţean al PSD Prahova.

„Nu putem noi să ne substituim justiţiei, aşteptăm să vedem cum va decurge ancheta. Conform codului nostru de etică, va trebui să luăm măsuri împotriva primarului din Şotrile. În primă fază, vom avea o discuţie cu dumnealui în Biroul Judeţean al PSD Prahova, să ne explice şi nouă situaţia şi vom analiza dacă se impune suspendarea sa pentru o perioadă din partid. Nu este o situaţie plăcută nici pentru noi să avem un astfel de caz în interiorul organizaţiei”, a spus Toader.

Acesta a afirmat că are anumite rezerve faţă de acest caz, deoarece îl cunoaşte pe primarul Bogdan Davidescu ca fiind „un om serios” şi care nu ar fi putut fi, altfel, ales de către cetăţeni în funcţie mai multe mandate.

„Am învăţat cu toţii că întotdeauna adevărul este undeva la mijloc. E posibil ca primarul să fi greşit în abordare, există nişte urme de îndoială, dar cel mai bine este să aşteptăm rezultatele anchetei, să nu facem noi presupuneri”, a conchis liderul PSD Prahova.

Procurorii DIICOT Ploieşti au făcut joi 2 percheziţii pe raza comunei Şotrile, jud. Prahova, dintre care o percheziţie la sediul Primăriei. Primarul este suspectat că ar fi început o relaţie de concubinaj cu o minoră care atunci avea 13-14 ani, iar relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut cu acesta au avut loc începând cu vârsta de 16 ani, în mod constant, victima fiind dependentă financiar şi influenţată de autoritatea suspectului.

”Întrucât persoana vătămată a refuzat să mai continue respectiva relaţie, suspectul a început să o şantajeze, amenintând-o că va face publice mai multe imagini sau înregistrări de natură compromiţătoare cu caracter pornografic, reperezentând-o pe minoră, ori că le va prezenta părinţilor acesteia în cazul în care nu va continua relaţia de concubinaj”, arăta, joi, DIICOT.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe sisteme informatice şi medii de stocare a datelor informatice în vederea continuării cercetărilor.

Primarul localităţii Şotrile a negat acuzaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici