Şerban Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog

Şerban Huidu, implicat duminică într-un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog, potrivit ediţiei de marţi seară a jurnalului de ştiri "Focus" de la Prima TV.

5010 afișări
Imaginea articolului Şerban Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog

Şerban Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog

După ce luni seară Prima TV a transmis un mesaj trimis de Şerban Huidu, în care realizatorul TV spunea că regretă enorm cele întâmplate şi că va ajuta cât poate familiile victimelor, în ediţia de marţi seară a jurnalului de ştiri "Focus", postul de televiziune a transmis telespectatorilor că Şerban Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog.

"Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut...", spunea Şerban Huidu în mesajul său.

Totodată, potrivit Prima TV, familia Balogh a fost contactată de familia lui Şerban Huidu şi vorbesc zilnic la telefon. Lungu Ştefan Balogh, în vârstă de 65 de ani, a decedat în accidentul de duminică.

"Nu vă faceţi griji, sunt un om normal la cap. A fost destinul, de rest, cred că mă descurc", a transmis marţi familiei Huidu şi vărul lui Ştefan Lungu Balogh, şoferul decedat în accident, a mai spus Prima TV.

După ce a fost contactat de familia lui Şerban Huidu, luni seară, la morga spitalului judeţean Braşov a ajuns şi vărul Magdei Drăghici, femeia care a decedat în accidentul de duminică. "Nu consider nici că este o personalitate, nici că trebuie să i se facă dreptate, nici că trebuie luat în braţe de poliţie", a spus vărul Magdei Drăghici, citat de Prima TV, precizând că Şerban Huidu şi toţi cei care fac ca el ar trebui să primească "cele mai mari pedepse".

Parchetul Judecătoriei Braşov a început marţi urmărirea penală faţă de realizatorul Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici