Sfeşnice aruncate, bănci rupte şi sânge peste tot. Doi români au fost arestaţi după ce au devastat o biserică din Italia în noaptea de Înviere- VIDEO

Doi români beţi au devastat o biserică din Italia, imediat după slujba de Înviere. În ziua Paştelui Ortodox, cei doi barbaţi au fost arestaţi.

2042 afișări
Imaginea articolului Sfeşnice aruncate, bănci rupte şi sânge peste tot. Doi români au fost arestaţi după ce au devastat o biserică din Italia în noaptea de Înviere- VIDEO

O comunitate de români a sărbătorit Paştele Ortodox în Italia. După slujba de înviere doi barbaţi aflaţi sub influenţa alcoolului au devastat o biserică din Cesena Italia, scrie La Voce del Trentino.

O biserică devastată, băncile rupte în jumătate, sfeşnicele aruncate la pământ şi sânge peste tot. Aşa arăta locul sfânt în care şi-au făcut simţită prezenţa doi români beţi. Au intrat chiar şi în altar.

Când au aflat de acest incident, italienii s-au gândit prima dată că este vorba despre un atac terrorist.

„Doi români s-au îmbătat, după celebrarea Paştelui Ortodox şi au devastat biserica Istituto dei Lugaresi din Cesena. Au spart obiecte din sticlă şi s-au tăiat. Dar extremiştii islamici nu au nimic de-a face cu asta ", explică Marco Censi, reprezentantul Institutului dei  Lugaresi din Cesena, lui Adnkronos.

Imaginile au fost filmate de unul dintre poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului.

În înregistrare, pe lângă bănci şi suporturi de lumânări dărâmate, se observă şi steagul României. De asemenea, în imaginii se văd şi românii încătuşaţi şi întinşi pe iarbă. Cei doi barbaţi au fost arestaţi.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici