SGG şi RA-APPS vor fi restructurate cu disponibilizări

Secretariatul General al Guvernului va fi restructurat, inclusiv prin reducerea numărului de angajaţi, proces care ar urma să afecteze şi instituţii aflate în coordonarea sau subordinea SGG, precum Regia Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-APPS).

61 afișări
Imaginea articolului SGG şi RA-APPS vor fi restructurate cu disponibilizări

SGG şi RA-APPS vor fi restructurate cu disponibilizări (Imagine: Mediafax Foto)

"Am solicitat de la tot ce înseamnă SGG să mi se înainteze propuneri de restructurare din partea direcţiilor. Probabil că va fi vorba şi de RA-APPS", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, secretarul general al Guvernului, Nicoleta Andreescu.

Şeful SGG a precizat că prin restructurarea instituţiei se urmăreşte eficientizarea activităţii, în prezent fiind analizate şi rapoartele de activitate ale tuturor instituţiilor aflate în coordonarea Secretariatului.

În afara RA-APPS, SGG mai coordonează activitatea Departamentului pentru Relaţii Interetnice, Institutului Naţional de Statistică, Agenţiei Naţionale pentru Romi, Oficiului Român pentru Adopţii, Oficiului Naţional pentru Cultul Eroilor, Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat şi Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici