Show-ul renumitei trupe britanice Placebo de la Romexpo se amână

Show-ul renumitei trupe britanice Placebo de la Romexpo, programată pentru 13 iulie, se amână din cauza coronavirusului.

255 afișări
Imaginea articolului Show-ul renumitei trupe britanice Placebo de la Romexpo se amână

Show-ul PLACEBO de la Romexpo de pe 13 iulie se va reprograma cel mai probabil după jumătatea lunii august a acestui an.

Trupa a anunţat că o parte din staff şi a trupei are COVID, aşa că trebuie să amâne show-urile din România şi Macedonia (13 şi 16 iulie).

„Vom reveni foarte foarte curând cu nouă dată după ce trupa stabileşte toate detaliile de ordin logistic necesare unui turneu. Biletele voastre rămân valabile şi nu trebuie să faceţi nimic în acest sens. Ne pare rău de situaţie. Noi aveam totul instalat la Romexpo şi ne pregăteam de concertul de mâine”, au anunţat Brian şi Stefan.

Placebo, una dintre cele mai faimoase trupe din Marea Britanie, a fost format de solistul şi chitaristul Brian Molko şi de basistul Stefan Olsdal. Trupa a colaborat cu artişti precum David Bowie sau Justin Warfield.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici