Şi-a cumpărat pe reţelele sociale un permis de conducere fals, cu 900 de euro

Un bărbat de 37 de ani a fost prins de poliţiştii de frontieră la Albiţa în timp ce conducea un BMW cu un permis de conducere fals. A cumpărat permisul de la o persoană cunoscută pe o reţea de socializare pentru 900 de euro.

113 afișări
Imaginea articolului Şi-a cumpărat pe reţelele sociale un permis de conducere fals, cu 900 de euro

Şi-a cumpărat pe reţelele sociale un permis de conducere fals, cu 900 de euro

Poliţiştii de frontieră din Albiţa cercetează un bărbat cu cetăţenie română şi din Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, deşi nu era posesor pentru nicio categorie de vehicule.

Bîrbatul în vârstă de 37 de ani a intrat în ţară joi, la volanul unui BMW înmatriculat în România.

„La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentul de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din România. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, colegii noştri au stabilit că bărbatul nu figurează în bazele de date ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a procurat respectivul document prin intermediul unei persoane cunoscute pe o reţea de socializare, contra sumei de 900 de euro”, informează Poliţia de Frontieră.

Bărbatul e cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
permis,
fals,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici